Notícies
 Tornar a Notícies
  • Som un equip! És el títol del nou estris!
  • Comparteix a les xarxes socials

Som un equip! És el títol del nou estris!

06.09.19

La gestió de l’equip de monis als centres i clubs d’esplai és el tema central del nou número de la Revista Estris que en breu rebreu a casa. Entrevistem Noemí Fuster, creadora del canal BonDiaMón. 

Acabat de sortir ja tenim a les nostres mans el darrer número de la Revista Estris. Aquest se centrarà en la gestió d’equips de monitors i monitores als centres d’esplai. El centre d’interès desgranarà la importància de la gestió de l’equip i de la seva cohesió per al bon funcionament. També analitzarem aspectes com el relleu generacional o situacions que es poden donar en el sí d’un equip com la desmotivació, el conflicte i la gestió d’aquest.

A l’entrevista coneixerem la Noemí Fuster, creadora del canal de YouTube BonDiaMón. Un espai amb el qual dona a conèixer diferents entitats no lucratives i entitats socials que s’estan duent a terme.

Al manual aprofundirem en com tractar els temes d’actualitat amb els infants i joves als centres d’esplai i caus. Per això us desgranarem què cal tenir en compte segons la franja d’edat, quin paper ha de tenir el monitor i les xarxes socials entre altres aspectes.

Marxarem a Andorra per fer la ruta circular del circ de Pessons amb l’ascensió al pic de Montmalús.