Notícies
 Tornar
  • Fem créixer el Projecte Llavor!

Fem créixer el Projecte Llavor!

10.07.19

Vols fer possible que infants i joves coneguin i visquin per primera vegada l’aventura de l’esplai? Vols fer un pas més com a moni i aportar la teva experiència en una nova realitat? Si la resposta és que sí, t’estem buscant!

El Moviment té en marxa el Projecte Llavor, un programa que permet liderar i acompanyar el naixement d'un nou centre d'esplai a través d'algun grup de joves del barri. Ara mateix tenim diferents realitats que han contactat amb nosaltres per iniciar un esplai. Per això busquem monitors i monitores que vulguin engegar la tasca educativa.

Per això si ets moni que ja has deixat l'esplai i sents que encara pots aportar molt més en un nou projecte educatiu o tens un interès especial en liderar la creació d'un nou centre d'esplai, contacta amb nosaltres! Necessitem persones entusiastes i compromeses que vulguin fer créixer la llavor de l’esplai en nous indrets amb realitats diverses.

Escriu-nos a secretaria.mcecc@peretarres.org i et donarem més informació.