Notícies
 Tornar a Notícies
  • Gràcies equips!
  • Comparteix a les xarxes socials

Gràcies equips!

28.06.19

El 22 de juny els equips del MCECC van trobar-se a la Conreria per celebrar el Broll. Una trobada per agrair la tasca feta a les persones durant aquest curs han treballat per fer avançar el Moviment. 

Dissabte es van trobar a la Conreria les persones que, de manera voluntària s’uneixen als àmbits, a les comissions de les trobades, als participants del Consell de Responsables Territorials i dels projectes.

Per això, durant la jornada es van fer diferents jocs vinculats a les tasques que s’han fet durant aquest curs a través dels diferents equips. La jornada va acabar amb un dinar.

“El Broll” és una trobada que, tal com s’especifica l’acció EM2 del pla d’accions d’aquest 2019, és un espai d’agraïment i reconeixement de la feina feta de totes aquestes persones que contribueixen a l’acció general del MCECC.