Notícies
 Tornar
  • Nova reunió de Consell Directiu!
  • Comparteix a les xarxes socials

Nova reunió de Consell Directiu!

21.06.19

El 14 i 15 de juny el Consell Directiu es va reunir a La Conreria en la darrera reunió de curs. Balanç de curs, activitats per aquest estiu i resolució de beques... entre altres temes!

El passat cap de setmana, el Consell Directiu va resoldre la sol·licitud de beques de les activitats d’estiu que heu demanat els centres i clubs d’esplai del Moviment. Una informació que ja trobeu al Gesplai. Recordeu que ara és moment de presentar la justificació.

Un altre punt va ser repassar l’estat dels tres àmbits del Moviment. Es va parlar de com s’estan desenvolupant els recursos que està elaborant l’àmbit pedagògic sobre la gestió del pas d’infant a moni, l’àmbit de la Fe amb la seva proposta per crear recursos per treballar el transcendent als centres d’esplai i l’àmbit d’educació per a la justícia global que està immers en el treball sobre el racisme. Si voleu sumar-vos, no dubteu a participar-hi!

També es van repassar totes les activitats previstes per aquest estiu que organitzeu els centres i clubs d’esplai. Això ha servit per dissenyar la ruta del #TourMCECC en què promotors i promotores i Consell Directiu visiten i comparteixen amb vosaltres un dia d’activitats. També es va establir que a partir d’aquest dissabte 22 de juny i fins al 10 de setembre, el telèfon d’emergències del MCECC estarà disponible.

Un altre punt a tractar va ser les formacions d’aquest estiu en què es realitzarà els cursos residencials del Moviment i Monis 360 aquest mes d’agost. També es va començar a dissenyar el #CampusMCECC d’inici de curs.

Per últim, es va recordar que el mes de setembre es realitzarà el primer CRT del curs el 13 i 14 de setembre i al mateix mes començarà el període d’elaboració del Pla d’Accions.