Notícies
 Tornar a Notícies
  • El Broll, la trobada del voluntariat del MCECC
  • Enllaços interès Inscripcions
  • Comparteix a les xarxes socials

El Broll, la trobada del voluntariat del MCECC

14.06.19

El proper 22 de juny volem donar les gràcies a tots els equips de voluntariat que treballen perquè el Moviment segueixi ben viu! Per això ens retrobarem a La Conreria per compartir una estona i agrair i reconèixer la tasca feta aquest curs. 

El Moviment el construïm entre tots i totes i ara que arriba el final de curs és moment d’aturar-nos i agrair a les persones dels centres i clubs d’esplai que, de manera voluntària s’uneixen als àmbits, a les comissions de les trobades, als participants del Consell de Responsables Territorials i dels projectes.

Per això, el proper 22 de juny se celebrarà “ El Broll”. Una trobada que, tal com s’especifica l’acció EM2 del pla d’accions d’aquest 2019, és un espai d’agraïment i reconeixement de la feina feta de totes aquestes persones que contribueixen a l’acció general del MCECC.

Les inscripcions es podran fer fins al 17 de juny a través d’aquest enllaç.