Notícies
 Tornar a Notícies
  • Arriba el final de curs!
  • Comparteix a les xarxes socials

Arriba el final de curs!

07.06.19

El mes de juny és sinònim de posar punt final al curs del vostre centre o club d’esplai. Per això molts de vosaltres esteu immersos ultimant les darreres activitats o les festes de final de curs amb els vostres infants i joves que heu estat acompanyant durant tot l’any.

Des del mes d’octubre que vau començar l’aventura heu preparat, amb dedicació i esforç, cada activitat, sortida o excursió que heu realitzat amb els vostres infants i joves. Però també us heu format a través de diferents cursos i tallers que heu sol·licitat al Moviment o heu participat i treballat perquè la vostra zona o territori segueixi sent un espai per compartir amb els esplais més propers i seguir fent xarxa.

Aquest any també heu pogut participar de la TrocaJove a Riudoms i a la Trobada de monitors i monitores a Vilanova i la Geltrú.

Moltes gràcies per la vostra dedicació, entusiasme i participació a les activitats del MCECC com també als àmbits i projectes per fer avançar el Moviment.