Notícies
 Tornar a Notícies
  • Gràcies per participar al darrer CRT del curs!
  • Comparteix a les xarxes socials

Gràcies per participar al darrer CRT del curs!

07.06.19

El Grup de Colònies l’Anunciata de Lleida va ser qui va acollir el darrer Consell de Responsables Territorials del curs en què es va comptar amb una alta representativitat dels centres i clubs d’esplai del Moviment. Repassem el més important!

Durant el CRT es va fer un valoració de les trobades a nivell pedagògic i organitzatiu. Unes propostes que es tindran en compte per a les properes activitats. També es va parlar de la Jornada de monitors i monitores que enguany serà només d’un dia. Durant aquesta estona es van fer propostes sobre el format de la trobada i també possibles activitats innovadores per dur a terme a la jornada.

Un altre punt va ser el treball sobre les reunions territorials. Es va valorar l’enviament de les claus territorials i també la possibilitat de tenir un calendari base per planificar les reunions i trobades de zona i territori.

A la reunió es va acomiadar els responsables que no continuaran el curs vinent. Per això es va recordar que, ara que s’acaba el curs és recomanable deixar tancats els equips de responsables territorials, sobretot en els casos que hi ha relleu.

Al CRT també es van donar informacions sobre el Moviment. Es va anunciar que el proper 22 de juny hi ha una jornada per agrair la tasca del voluntariat durant aquest curs i que en breu tindreu més notícies. També de l’inici del TourMCECC i la data del primer CRT del curs: 13 i 14 de setembre.