Notícies
 Tornar a Notícies
  • Nova reunió del Consell Directiu!
  • Comparteix a les xarxes socials

Nova reunió del Consell Directiu!

30.05.19

El passat 3 de juny es va celebrar una nova reunió del Consell Directiu a la seu de la Fundació Pere Tarrés. Preparació d’estiu, balanç trobada de monitors i monitores, calendari... Us ho expliquem ara!

La reunió va servir per valorar la trobada de monitors i monitores de l’11 i 12 de maig a Vilanova i la Geltrú i en què es va treballar la gestió dels equips. Consell Directiu va valorar les respostes de les enquestes i també la bona participació a les activitats.

Un cop resolt el conveni, a la reunió també es va resoldre les beques del tercer trimestre i que ja està publicada la resolució al gesplai.

A l’ordre del dia també es van repassar l’estat les formacions d’estiu com Monis 360, els cursos residencials i el campus MCECC d’estiu. Precisament les activitats d’estiu són un dels altres punts. Es va fer un repàs de les activitats que fareu els centes i clubs d’esplai per començar a preparar el #TourMCECC d’aquest any.

També es va abordar els equips de responsables territorials. Es va analitzar com es trobaven i si hi haurien canvis en els equips.