Notícies
 Tornar a Notícies
  • Tot a punt pel CRT de demà!

Tot a punt pel CRT de demà!

30.05.19

El Grup de Colònies l’Anunciata de Lleida acull el darrer Consell de Responsables Territorials del curs de demà dissabte. A les 10 del matí estan convocats i convocades els i les responsables territorials del Moviment. Us expliquem quins punts es tractaran.

L’últim CRT del curs comptarà amb representants de les zones 01 i 06, 02, 03, 04, 05, 07, 08, 09, 11, 12, 13, 15 i 16 a més dels territoris de Lleida, l’Urgell, Solsona, Tarragona, Tortosa i de Mallorca.

 Al CRT es dedicarà un espai per traslladar les valoracions que heu fet els clubs i centres d’esplai de la TrocaJove i la trobada de monitors i monitores. Unes opinions que es tindran en compte a la propera TrocaJove i Jornada de monitors i monitores.

També es valorarà l’aplicació del decàleg de sostenibilitat a les zones i territoris com també es repassarà el pla d’accions d’aquest any.

Per últim es farà un treball sobre les reunions territorials centrat en les claus territorials i una proposta de calendari de reunions pel curs vinent.