Notícies
 Tornar a Notícies
  • Realitzats els pagaments del Conveni Marc
  • Comparteix a les xarxes socials

Realitzats els pagaments del Conveni Marc

24.05.19

Aquesta setmana, el MCECC ha començat a tramitar els pagaments pendents corresponents al Conveni Marc de 2018. Una liquidació que podreu anar seguint a través del Gesplai!

Des de principis d’aquesta setmana, el MCECC ha començat a fer les transferències corresponents al Conveni Marc de 2018. Per aquest motiu, les persones encarregades de la gestió econòmica del centre, podeu fer seguiment de l’estat de dues maneres. Per una banda, a través del Gesplai a l’apartat expedient. Per l’altra banda, comprovant en vostre número de compte corrent del centre per comprovar que heu rebut l’abonament i amb la quantitat establerta.  

Com bé sabeu, el MCECC utilitza les dades bancàries que heu introduït al GESPLAI per realitzar qualsevol pagament. Per aquest motiu, us recordem la importància de tenir les dades actualitzades al GESPLAI, sobretot si hi ha canvis o modificacions.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb l’equip d’administració i projectes del MCECC o enviar un correu a secretaria.mcecc@peretarres.org