Notícies
 Tornar a Notícies
  • Gràcies per totes les activitats de Setmana Santa!

Gràcies per totes les activitats de Setmana Santa!

26.04.19

Durant aquests dies, el Moviment no s’ha aturat. Més de 70 activitats extraordinàries s’han dut a terme a diferents centres i clubs d’esplai! Gràcies a totes les persones que heu fet possible aquests dies per als 2.000 infants que hi ha participat.

La Setmana Santa és un moment en què s’atura l’activitat ordinària dels centres i clubs d’esplai però que dona pas a colònies, casals o campaments. En total s’han organitzat 70 activitats en què hi ha participat 2.000 infants i les organitzat més de 300 monitors i monitores.

Aquests dies també han estat marcats per la formació. 115 alumnes van participar al cursos residencials a la casa de colònies de la Sala al berguedà. A Lleida també s’ha dut a terme el curs Brúixola dirigit a premonitors i premonitores per començar a formar-se en l’educació en el lleure. Per últim, a Tarragona també es va realitzar el curs de monitors i monitores a Selva del Camp.