Notícies
 Tornar a Notícies
  • Punt de connexió - Existeix l'altruisme?
  • Comparteix a les xarxes socials

Punt de connexió - Existeix l'altruisme?

28.03.19

Dimecres 10 d'abril tenim una nova sessió del Punt de Connexió. Aquesta vegada ens centrarem en parlar de l'altruisme. Sabem quin és el seu signigificat real? El practiquem en el nostre dia a dia? Us expiquem amb més detall la propera sessió.

A la sessió d'abril ens centrarem en l'altruisme. Reflexionarem sobre què significa per a cada un de nosaltres però també analitzarem què diu la seva definició. Per anar preparant-nos per aquesta sessió us deixem unes preguntes:

  • L'atruisme existeix?
  • Quan fem accions considerades altruistes realment ho fem pels altres o per nosaltres mateixos?
  • L'altruisme és present a les altres religions?


T'esperem dimecres 10 d'abril de 20 a 21:30 h a l'edifici del MCECC-Fundació Pere Tarrés (c. Numància 149-151, Barcelona)


El Punt de Connexió és un espai especialment dirigit als monitors i monitores dels centres d'esplai del Moviment per tal que puguin trobar-se, compartir, créixer, preguntar, conèixer, formar-se, viure la fe...


És un espai d'experiència, vivència personal i comunitària: malgrat que ens trobem amb altres monitors i monitores de centres d'esplai, deixarem en un segon pla els infants i joves, els reptes i dificultats del centre... Els protagonistes serem cada un de nosaltres.