Notícies
 Tornar
  • Gaudiu de les activitats de Setmana Santa!
  • Comparteix a les xarxes socials

Gaudiu de les activitats de Setmana Santa!

12.04.19

Arriben uns dies en què el Moviment no s’atura. Durant la Setmana Santa, molts centres i clubs d’esplai canvieu l’activitat ordinària per colònies, campaments o casals. També són uns dies de formació amb els cursos residencials o el curs Brúixola. I entre tanta activitat, agafeu forces que el tercer trimestre arriba amb la Trobada de monis!

Aquest cap de setmana no hi ha activitat ordinària als centres i clubs d’esplai. Tot i això, molts de vosaltres participareu en una de la setantena d’activitats previstes com colònies, campaments o casals en les que hi participaran 2.000 infants i joves dinamitzades per més de 300 monis de manera voluntària. Recordeu, si no ho heu fet ja, que s’han de notificar les activitats a la Direcció General de Joventut amb set dies d’antelació i també al Gesplai.

Aquests dies també comencen els cursos de formació residencial per aconseguir la titulació de moni o de dire. Des de dissabte i fins dijous, la Sala acollirà 115 alumnes en què, a banda de les sessions formatives, també podreu aprendre a través de l’intercanvi d’experiències amb altres centres d’esplai. I diumenge començarà el curs Brúixola destinat a premonis a la Casa de Colònies Montsant.