Notícies
 Tornar a Notícies
  • Vols treballar a les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés?

Vols treballar a les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés?

05.04.19

La Fundació Pere Tarrés busca monis perquè puguin incorporar-se laboralment a les ofertes de les moltes activitats d’estiu que ofereix arreu del territori català.

Se’ns ha comunicat que el perfil cercat és de monitors i monitores de lleure que disposin del títol de monitor/a o director/a i que dominin altres disciplines (anglès, informàtica, teatre, dansa, esports de muntanya...) ja que la Fundació Pere Tarrés disposa d’un ampli repertori d’activitats d’estiu relacionades amb activitats diverses i dedicades a fomentar, a més a més del creixement transversal de la persona, l’aprenentatge de coneixements i habilitats concretes.

Si esteu interessats a treballar en aquests activitats, podeu clicar en aquest enllaç.

En el cas que us pogués interessar treballar en algun casal d’estiu, colònies o campaments organitzats per la Fundació, desitgem que us organitzeu l’estiu de tal forma que això no interfereixi ni perjudiqui la vostra tasca de voluntariat que feu al centre d’esplai del qual formeu part. Per això la Fundació també prendrà el compromís d’intentar no contractar cap monitor/a de cap centre d’esplai durant les dates en què aquests centres estiguin organitzant les seves pròpies activitats.

 En cas que estigueu interessat en aplicar a l’oferta:

 - Indiqueu en el vostre Currículum Vitae el centre d’esplai, zona o territori del MCECC d’on proveniu i les dates de les vostres activitats d’estiu. El fet de no indicar-ho de manera clara i destacada, serà motiu de no revisió del mateix.

 - El fet de provenir d’un centre d’esplai del Moviment no garantirà, en cap cas, accedir a l’oferta de feina de manera automàtica. Caldrà superar els diferents processos de selecció que la Fundació té establerts. A més, caldrà encaixar les diferents habilitats i aptituds dels diferents candidats amb les necessitats de les pròpies activitats.