Notícies
 Tornar
  • Opina sobre el Moviment!

Opina sobre el Moviment!

05.04.19

La vostra opinió és clau per al Moviment. Per això us proposem que participeu en aquesta enquesta de valoració general del MCECC i ens feu arribar la vostra opinió. Esperem les vostres respostes!

Us volem preguntar sobre els nostres serveis, sobre la nostra atenció personalitzada i l’acompanyament que rebeu dels nostres equips, sobre el sentiment de pertinença a la federació, sobre els processos participatius que iniciem des del MCECC... Us necessitem! Et necessitem! 

Amb aquesta enquesta volem mesurar la vostra satisfacció amb el Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans. Recollirem les opinions dels més de 4.000 monitors i monitores d’arreu de Catalunya i Mallorca per tal de corregir errors, plantejar-vos noves accions i propostes que s’ajustin a les vostres demandes... Com sabeu, l’avaluació és un dels aspectes més importants en qualsevol projecte o iniciativa. Ajuda’ns a motivar l’equip de monitors i monitores del qual formes part, omple i comparteix l’enllaç al qüestionari. Fes-ho durant els propers dies!

Esperem les vostres opinions per seguir avançant!