Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu es reuneix per parlar de beques, trobades i formacions residencials!
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu es reuneix per parlar de beques, trobades i formacions residencials!

05.04.19

El Consell Directiu del MCECC va celebrar el passat diumenge 31 de març la seva reunió mensual amb els seus membres per tractar temàtiques diverses que estan a l’agenda del Moviment.

En primer lloc es va fer l’aprovació de les beques del 2n trimestre i dels ajuts extraordinaris i també es va fer una valoració de la TrocaJove, de la qual van destacar l’èxit de participació i l’actitud voluntariosa dels adolescents i joves participants i els seus monitors i monitores. La reunió va seguir amb un traspàs d’informació sobre la trobada de monitors i monitores que es realitzarà al mes de maig a Vilanova i la Geltrú.

Un altre punt important van ser les formacions residencials de Setmana Santa que ofereix el MCECC, es va decidir quins dels membres de Consell Directiu faria la sessió sobre el Moviment als alumnes dels cursos i es va valorar també el gran nombre de joves que volen obtenir les titulacions de lleure mitjançant la metodologia de curs residencial. A la reunió també van dialogar sobre la matinal formativa que es realitzarà a l’estiu, de quins temes hi ha més demanda per part dels centres i quines són les necessitats principals.

Per acabar, es va donar l’alta provisional al Moviment a dos nous centres: Club d’Esplai Migjorn de Mallorca i Colònies Guirigall de la Zona 1 i 6, de Barcelona.