Notícies
 Tornar
  • Consulta el catàleg d’ofertes i descomptes per a centres!

Consulta el catàleg d’ofertes i descomptes per a centres!

05.04.19

Us agrada realitzar activitats extraordinàries però a vegades sobrepassen el vostre pressupost? Aquí teniu el catàleg d’ofertes i avantatges per a vosaltres que proposen equipaments i entitats diverses! (Aquest recurs no està vigent actualment (2023).)

D’acord amb l’acció EP1 del Pla d’Accions 2019 de MCECC “Actualitzar la guia d’avantatges i descomptes del MCECC i cercar específicament descomptes en transport públic” us fem arribar aquest catàleg d’activitats i serveis amb descomptes per a centres d’esplai i grups de lleure federats al Moviment (No disponible).

En aquesta guia us presentem un seguit d’activitats de tipologies i especificacions diverses per tal que pugueu escollir segons els objectius de grup i de centre plantejats, d’acord amb les necessitats i demandes dels vostres infants i joves o bé la situació geogràfica en la qual us trobeu. Parcs d’activitats, museus, exposicions, tallers didàctics, lloguers de materials, espectacles d’animació i teatre, activitats esportives o de natura, o activitats de descoberta, entre d’altres, són algunes de les activitats incloses en aquest document!