Notícies
 Tornar a Notícies
  • Dilluns tanquem inscripcions!
  • Enllaços interès Inscripcions
  • Comparteix a les xarxes socials

Dilluns tanquem inscripcions!

26.04.19

Ja t’has inscrit a la trobada de monis d’aquest any? Dilluns 29 d’abril és el darrer dia que podràs apuntar-te a la trobada que es realitzarà a Vilanova i la Geltrú l’11 i 12 de maig! Esteu preparats i preparades per viure l’escapada?

Enguany la trobada portarà el lema Som clau! Durant dos dies haurem de descobrir l’enigma que s’ha preparat! Però hi haurà molt més! Enguany treballarem sobre l’equip educatiu dels centres i clubs d’esplai. Per això posarem en relleu les debilitats i fortaleses com a grup, el compromís, l’acollida a l’equip dels nous monitors i monitores o el relleu dins l’equip entre altres aspectes.

Per participar-hi cal inscripció prèvia abans de dilluns. A més, recordeu que quan feu la inscripció haureu d’escollir un dels tallers formatius que es realitzaran diumenge al matí. A més també podreu ajudar a l’organització de la trobada amb diferents tasques.

Us esperem a Vilanova!