Notícies
 Tornar a Notícies
  • La 3a edició de la Nit dels animadors/es de la Fe, un èxit!
  • Enllaços interès Fotografies
  • Comparteix a les xarxes socials

La 3a edició de la Nit dels animadors/es de la Fe, un èxit!

29.03.19

El passat divendres 22 de març vam celebrar la 3a edició de la Nit dels animadors i animadores de la Fe a la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià. L’edició d’aquest any s’ha centrat en el llibre “Animació de la fe en el lleure. Formació per a educadors/es en el lleure” que ha estat presentat i explicat pel mateix autor, Juanjo Fernández.

“Tots els monitors han de ser animadors de la Fe perquè la dimensió espiritual forma part de la persona dels nostres infants i totes les activitats, si són il·luminades adequadament, tindran valor pastoral”, explicava Fernández a la setantena de persones assistents. Altres missatges que van ressonar: “Jesús és un bon monitor” i “tenim la gran oportunitat de desembolicar el regal de la Fe”.

Després de la ponència, les persones participants van dividir-se en sis grups per reflexionar amb més profunditat sobre el contingut del llibre. Així doncs, un any més l’Àmbit d’Animació de la Fe ha celebrat amb èxit la seva activitat estrella complint amb els seus objectius: generar i crear espais de debat, reflexió i acció al voltant de l’animació de la Fe en els centres d’esplai. Aquest grup, igual que els altres dos Àmbits del Moviment, està obert a la participació de qualsevol monitor i monitora membre del MCECC i es reuneix de forma mensual.