Notícies
 Tornar a Notícies
  • Atenció! Nova informació sobre beques!
  • Comparteix a les xarxes socials

Atenció! Nova informació sobre beques!

29.03.19

Encara esteu pendents de rebre alguna beca ja resolta i justificada? Voleu demanar una beca per al 3r trimestre? I com encareu el pressupost de les activitats d’estiu? Llegiu amb atenció si voleu resoldre aquests dubtes!

A dues setmanes perquè arribi Setmana Santa ens trobem amb diversos fronts oberts pel que fa a beques i ajuts:

En primer lloc, durant la setmana que ve rebreu l’import acordat de totes les beques i ajuts extraordinaris de convocatòries anteriors que estiguin resoltes i justificades. Aquests pagaments, ja efectuats pel Moviment, inclouen les beques de curs, de trimestre i d’estiu de l’any 2018.

En segon lloc, obrim la darrera convocatòria de curs, la de beques del 3r trimestre per als centres d’esplai i centres socioeducatius. Aquests ajuts s’oferiran per a activitats que realitzeu durant els mesos d’abril, maig o juny.

I per últim, però no menys important, engeguem motors per encarar l’estiu, també econòmicament! Per això heu de tenir en compte que si voleu participar a la convocatòria de beques per a les vostres activitats estiuenques haureu d’assistir obligatòriament a la formació que s’oferirà el dissabte 27 d’abril al matí o bé el dilluns 29 d’abril al vespre.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb l’equip d’administració i projectes del MCECC o enviar un correu a secretaria.mcecc@peretarres.org