Notícies
 Tornar a Notícies
  • Preparem Sant Jordi?
  • Comparteix a les xarxes socials

Preparem Sant Jordi?

22.03.19

Ja s’acosta Sant Jordi i sou molts els centres i clubs d’esplai que munteu paradetes on veneu roses i altres objectes que heu elaborat per recollir diners principalment per les activitats d’estiu. Us volem fer una proposta! Us agradaria poder donar, de manera gratuïta, llibres?

Ben segur que sou molts el centres que teniu reservat el 23 d’abril per muntar la paradeta per vendre roses i altres manualitats com a campanya de finançament d’activitats del vostre centre. Des de la Fundació Pere Tarrés ens han donat uns llibres de la Pilarín Bayés sobre festes i tradicions de Catalunya. Us proposem que els pugueu repartir el dia 23 d’abril com a obsequi a les persones que us compren una rosa.

Si, com a centre, esteu interessats en tenir aquests llibres podeu reservar-los fins al 10 d’abril avisant prèviament al vostre promo de referència i recollir-los fins al 12 d’abril.

Això sí, els centres que vulgueu els llibres heu d’assumir el compromís que seran un regal i no en traureu un rèdit econòmic.