Notícies
 Tornar a Notícies
  • Oferta de feina: Promotor/a de centres d’esplai!

Oferta de feina: Promotor/a de centres d’esplai!

22.03.19

Obrim la convocatòria per incorporar una nova persona a l’equip de promotors i promotores! Concretament pels centres d’esplai dels territoris de Lleida, l’Urgell i Solsona. Teniu temps per presentar candidatures fins al 22 d'abril.

Les tasques a desenvolupar pel promotor/a seran d'informació, de seguiment i de suport als centres d’esplai vetllant perquè els centres disposin dels recursos, d'acord amb les premisses establertes pel Consell Directiu del MCECC, i amb l’objectiu de vetllar per la qualitat dels serveis als centres.

Funcions:

  • Donar suport pedagògic i organitzatiu i fer el seguiment als centres d'esplai federats.
  • Vetllar pel desenvolupament del personal del centre i la seva fidelització.
  • Fomentar la creació i federació de nous centres d'esplai.
  • Informar els centres de les activitats i serveis del MCECC i fer arribar al conjunt del Moviment les iniciatives dels centres.

Per optar a aquesta oferta es demana experiència prèvia mínima de dos anys com a monitor/a de lleure, residència propera a Lleida, Urgell o Solsona, i carnet de conduir i vehicle propi. Es tracta d’una oferta laboral a temps parcial de 15 hores setmanals, en horari variable de matins i tardes i disponibilitat per a reunions al vespre.

Les persones interessades es poden inscriure a l'oferta, així com veure'n els detalls, a través de la borsa de treball de la Fundació Pere Tarrés. El termini finalitza el 22 d'abril.