Notícies
 Tornar a Notícies

Voleu participar al Programa Sempre Acull?

29.03.19

Voleu que infants en risc d'exclusió social puguin participar a les activitats que esteu organitzant aquest estiu? Ho podeu fer amb el programa Sempre Acull. Apunteu-vos abans del 6 de maig i feu que el lleure sigui per a tothom!

Arriba l’estiu i això vol dir que molts infants i joves participaran en activitats i experiències preparades amb dedicació i esforç per tants equips de monitors i monitores. Des del MCECC també volem oferir aquesta oportunitat a famílies que es troben en risc d’exclusió social, i que per tant tenen més dificultats per accedir a l’educació en el lleure.

Un cop més, us animem als centres a adherir-vos al Programa Sempre Acull i a ser entitats acollidores i integradores d’infants i joves amb realitats diverses.

Què fem si volem adherir-nos-hi?

Si creieu que l’equip educatiu actual és sòlid i té habilitats per a dur a terme aquestes tasques d’acompanyament i teniu ganes d’oferir el vostre projecte educatiu a noves famílies només heu de seguir les indicacions que us proposem tot seguit:

* Doneu un cop d’ull al vídeo del testimoni del Centre d’Esplai Can Colapi, que està adscrit al projecte des dels seus inicis.

* Realitzeu la dinàmica per saber si compliu amb els requisits per a ser centre acollidor.

* Ompliu aquest formulari.

* Apunteu-vos la dates següents:

6 de maig: darrer dia per presentar la sol·licitud com a centre d'esplai a través del formulari habilitat.

- 27 de maig de 2019: termini per demanar les beques amb la tipologia Sempre Acull. 

- 8 de juny de 2019: formació (dins la matinal formativa).

 

D’on surt el Programa Sempre Acull?

Aquest programa es troba inclòs en l’acció EP6 (Eix Presència – 6) del Pla d’Accions del MCECC 2016 i consisteix en desenvolupar un programa d’acollida d’infants en situació de risc social, fent de pont entre les entitats locals (d’àmbit social) i els centres d’esplai, i engrescant als centres més consolidats a portar-lo a terme.