Notícies
 Tornar
  • Ja estem a punt per omplir Riudoms!
  • Comparteix a les xarxes socials

Ja estem a punt per omplir Riudoms!

15.03.19

Ara sí! Ja tenim la #TrocaJove19 aquí! Demà a partir de les 10 del matí començaran dos dies en què adolescents i joves del Moviment conviuran i compartiran experiències, establiran nous lligams i crearan espais de convivència en un entorn lúdic i formatiu. Repassem algunes coses de les que passaran a Riudoms!

En total, 1250 persones de 69 centres i clubs d’esplai de Catalunya i Mallorca vindreu a la TrocaJove, la trobada d’adolescents i joves del Moviment. Riudoms serà el centre neuràlgic de la trobada on, des de les 10 del matí, començaran les primeres activitats.

El centre d’interès és la gestió del temps. Per això, durant els dos dies treballareu la seva gestió des de diferents dimensions. De fet, totes les persones que hi participeu heu triat una xerrada per sobre diferents perspectives de la gestió del temps.

Què heu de tenir en compte?

Tots els centres i clubs d’esplai heu rebut un correu electrònic amb totes les indicacions per aquests dos dies. És important que sigueu puntuals a l’hora de sortida marcada ja que els autocars tenen una ruta prevista. Tingueu apuntat el nom de la persona de referència de transport.

També tingueu en compte les indicacions sobre el material que necessiteu portar, els àpats i els horaris.

Recordeu que les persones que veniu heu de portar una motxilla petita que fareu servir durant tot el dia per dur els objectes personals.