Notícies
 Tornar
  • Relleu a la secretaria tècnica del MCECC

Relleu a la secretaria tècnica del MCECC

15.03.19

El Moviment inicia un procés de relleu de la figura de la secretaria tècnica. El procés neix de manera natural i després que a la persona que ara ocupa la posició se li hagin proposat nous reptes. Per aquest motiu, obrim la convocatòria de la vacant de la secretaria tècnica. Us ho expliquem.

Com bé sabeu, l’actual secretari tècnic és l’Albert Riu i Mas, que porta desenvolupant aquesta funció durant més de vuit anys. És positiu que a les organitzacions, als projectes, als equips...  es produeixin relleus i canvis de persones... i el MCECC no n’és una excepció.

L’actual secretari tècnic, d’acord amb l’equip de presidència del MCECC, va exposar al Consell Directiu del Moviment que havia rebut la proposta de poder col·laborar en altres àrees de la Fundació Pere Tarrés. Això requeria obrir una oferta de feina per cobrir i rellevar la figura de la Secretaria Tècnica.

El fet que l’Albert Riu continuï a la Fundació Pere Tarrés farà que aquest lloc de responsabilitat no quedi vacant, ja que està previst que no es procedeixi a efectuar el relleu fins que no s’incorpori la nova persona.

Si coneixeu exmonitors i exmonitores del MCECC que puguin complir les característiques d’aquesta figura, us agrairem que compartiu l’oferta de treball: com podeu veure, haver format part d’un centre d’esplai i conèixer el Moviment és un dels requisits rellevants que es valoraran.

Un cop incorporada la nova figura de la secretaria tècnica, l’Albert Riu acompanyarà el procés de relleu i col·laborarà amb la nova persona. Aquesta tasca la compaginarà amb les altres responsabilitats que li siguin encomanades dins la Fundació Pere Tarrés.