Notícies
 Tornar
  • Ja tenim el primer Estris de l’any!
  • Comparteix a les xarxes socials

Ja tenim el primer Estris de l’any!

15.03.19

En breu rebreu l’Estris 225 centrat en els moviments migratoris. Un número que reflexionarem sobre el fenomen de la migració i centrant el focus en les persones refugiades o els adolescents i joves que migren sols.

Els processos migratoris estan molt presents en el nostre dia a dia com també els posicionaments dels països receptors on trobem un augment dels discursos xenòfobs i rumors que s’estableixen com a certs en l’imaginari de la societat. Per això, ens aturarem en aquesta realitat i com els centres d’esplai podem fer una bona acollida a les persones nouvingudes.

A l’entrevista central parlem amb l’Ignasi Eiriz, exmonitor del Centre d’Esplai de La Geltrú, zona 16, i fundador de la plataforma de roba sostenible Ethical time. El manual presenta els jocs de taula com a eina imprescindible per a les entitats de lleure, en tant que afavoreixen l’adquisició d’altres capacitats i competències. La Ruta situa el lector a la Serra de Mongrony per fer el pic de La Covil i per últim, la secció Racons, ens porta a Mallorca per a conèixer Maria Antònia Bosch, directora del Club d’Esplai Jovent.