Notícies
 Tornar
  • Què es va tractar al darrer CRT?
  • Comparteix a les xarxes socials

Què es va tractar al darrer CRT?

15.03.19

Moltes gràcies als i les responsables territorials per participar al CRT de dissabte 9 de març al Centre d’Esplai Boterut de Terrassa. Una reunió que va servir per fer balanç del que portem de curs i per avançar i definir dates clau del Moviment. Repassem tota la informació del darrer CRT!

Al CRT hi van participar els i les responsables territorials de la zona 01 i 06, 02, 03, 04, 05, 07, 08, 09, 11, 12, 13, 15, de Lleida, Solsona i Mallorca. Van començar amb una valoració del treball territorial a l’AGO del mes de gener. També es va fer una reflexió sobre les formacions que es realitzen en les trobades territorials.

Un altre dels punts a tractar va ser la posada en comú dels punts forts i febles de les reunions territorials. Es van analitzar aspectes com la dinamització, la durada, l’elaboració de l’ordre del dia...

També hi va haver un espai per recordar les informacions clau de la TrocaJove i es van explicar les novetats de la Trobada de monis del mes de maig.

El CRT també va dedicar un espai a repassar les accions del pla d’accions vinculades als responsables territorials. Concretament es va parlar sobre la divulgació de les accions territorials a les xarxes socials, la implementació del Manual de celebració de la Fe a les trobades i reunions territorials, el treball conjunt dels consiliaris de centres amb els territorials, afavorir el bon ús i el coneixement de les cases de colònies  i l’aplicació del decàleg de sostenibilitat a les trobades territorials.