Notícies
 Tornar
  • Aprenent a dir adéu...
  • Comparteix a les xarxes socials

Aprenent a dir adéu...

28.02.19

Arriba una nova sessió del Punt de Connexió. Aquest mes de març parlarem del dol que fem les persones arran dels fets del nostre dia a dia i com hem de dir adéu. Una sessió que es realitzarà el 13 de març a les 20 hores. 

En aquesta sessió centrada en el dol reflexionarem i qüestionarem com gestionem els canvis que ens anem trobant al llarg de la nostra vida com pot ser la pèrdua de persones que són importants per a nosaltres. Per això ens preguntarem què ens diu Jesús? Què ens transmet la paraula de Déu sobre el dol? Aquestes preguntes i d'altres guiaran la nostra pròxima trobada del Punt de connexió.

Recorda que la propera sessió del punt de connexió serà el 13 de Març de 20 a 21:30 h a l'edifici del MCECC-Fundació Pere Tarrés (c. Numància 149-151, Barcelona)

El Punt de Connexió és un espai especialment dirigit als monitors i monitores dels centres d'esplai del Moviment per tal que puguin trobar-se, compartir, créixer, preguntar, conèixer, formar-se, viure la fe...

És un espai d'experiència, vivència personal i comunitària: malgrat que ens trobem amb altres monitors i monitores de centres d'esplai, deixarem en un segon pla els infants i joves, els reptes i dificultats del centre... Els protagonistes serem cada un de nosaltres.