Notícies
 Tornar
  • Gràcies per inscriure’t a la TrocaJove!

Gràcies per inscriure’t a la TrocaJove!

07.03.19

Es nota que ja teniu ganes de Troca i la prova és que més de 1200 persones de diferents centres i clubs d’esplai vindreu el 16 i 17 de març a Riudoms! Des de Mallorca i des de diferents territoris de Catalunya viurem dos dies excepcionals en aquest municipi de Tarragona.

Després que dilluns fos el darrer dia d’inscripcions, més de mil persones us heu inscrit. La trobada d’adolescents i joves d’enguany porta el títol “Tic-tac, TU!”. Durant dos dies treballarem la gestió del temps com a centre d’interès. Heu vist ja la demo?

Per la tarda serà el moment de reflexionar-hi a través de les xerrades organitzades que sobre diferents aspectes del nostre dia a dia.

I recordeu! Tenim en marxa el #trocachallenge! Animeu als vostres grups de centres i clubs d’esplai, graveu-vos durant 15 segons i pengeu-ho a la xarxa amb el hastag #trocachallenge i etiquetant a @esplaisMCECC tant per twitter com per instagram!