Notícies
 Tornar
  • Ja tenim aquí la TrocaJove! Vens?

Ja tenim aquí la TrocaJove! Vens?

01.03.19

El 16 i 17 de març ens trobarem a Riudoms per la TrocaJove! Dos dies en què els adolescents i joves del Moviment compartiran i treballaran, com a centre d’interès, la gestió del temps. Veniu? Recordeu que dilluns 4 de març tanquem inscripcions! Us esperem!

La TrocaJove 2019 arriba! I és moment de començar a desvetllar algunes de les informacions sobre la trobada. Com bé sabeu l’eslògan de la trobada és Tic-tac, TU! Durant el 16 i 17 de març el centre d’interès se centrarà en la gestió del temps. I com es farà? Us deixem un vídeo explicatiu.

A banda de les activitats, pel dissabte a la tarda s’han preparat diferents xerrades que us haureu d’escollir en el formulari d’inscripció. Seran sobre el temps que dediquem als altres, a les xarxes socials, al quotidià, a l’intercanvi o al temps accelerat.

I per anar preparant-nos, us proposem un repte: el #trocachallenge! Animeu als vostres grups de centres i clubs d’esplai, graveu-vos durant 15 segons i pengeu-ho a la xarxa amb el hastag #trocachallenge i etiquetant a @esplaisMCECC tant per twitter com per instagram!

Esperem els vostres vídeos!