Notícies
 Tornar
  • Ampliem terminis d’inscripció per Monis 360º!

Ampliem terminis d’inscripció per Monis 360º!

01.03.19

Fins al 18 de març us podeu inscriure a Monis 360º! Una formació específica, en format residencial, per ampliar els vostres coneixements, recursos i guanyar confiança i seguretat com a monis. I ho fareu en un entorn únic: a la casa de colònies La Ruca.

Durant el 13 i 16 d’abril serà el moment de Monis 360º! Una formació específica, nascuda de les vostres demandes, i que amplia el curs de monis. Així les persones que us vulgueu inscriure podreu triar entre dos itineraris:

  • Eines transversals de l’educació en el lleure: aquesta formació se centrarà en el paper de l’educador i el grup com a eines d’intervenció. Com tractar temes tabú, la gestió emocional, diversitat funcional, infància en risc d’exclusió social o prevenció i detecció d’assetjament i bullying seran punts clau d’aquesta formació.
  • Coordinació de grups: està especialment destinat a monis que encara no formeu part de l'equip directiu però que voleu preparar-vos per assumir tasques de coordinació d'equips. Treballareu les habilitats socials, de gestió i directives així com les tasques d'acompanyament dels premonis i seguiment de monis.

Monis 360º busca, a través de sessions dinàmiques i de manera experimental o vivencial, aprofundir en aspectes per aconseguir una major capacitació i especialització que es pugui traslladar a l’activitat del vostre centre d’esplai.