Notícies
 Tornar
  • El 9 de març, nou CRT!
  • Enllaços interès Inscripcions
  • Comparteix a les xarxes socials

El 9 de març, nou CRT!

01.03.19

Ja tenim la convocatòria del proper Consell de Responsables Territorials. Serà el 9 de març al Centre d’Esplai Boterut de Terrassa a les 10 hores. Durant el matí, faran un repàs a les dates més importants del Moviment com la TrocaJove i la Trobada de monis.

El proper dissabte, el Centre d’Esplai Boterut de Terrassa acollirà el CRT. Durant el matí, els i les responsables territorials faran seguiment dels objectius, la valoració de l’AGO, preparació de la matinal formativa o fer seguiment sobre el treball marcat al pla d’accions.

Un dels altres punts importants serà repassar les últimes informacions sobre la TrocaJove del següent cap de setmana. També s’avançarà informació sobre la trobada de monis que se celebrarà el mes de maig a Vilanova i la Geltrú.

Les persones que assistiu recordeu que heu de portar el got de plàstic tal com es va establir en el decàleg de sostenibilitat.