Notícies
 Tornar
  • Nova reunió del Consell Directiu

Nova reunió del Consell Directiu

04.03.19

El consell directiu del Moviment va reunir-se el passat 22 de febrer. Una reunió amb una ordre del dia plena dels actes més propers que hi ha organitzats i destinats directament per als centres d’esplai del MCECC. 

Un dels primers punts que es va tractar va ser la convocatòria del proper Consell de Responsables Territorials d’aquest cap de setmana. Es va fer un repàs a l’ordre del dia prevista i tancar els darrers aspectes organitzatius.

El Consell Directiu va centrar una part de la reunió a parlar de la TrocaJove que se celebrarà el proper 16 i 17 de març a Riudoms. Van repassar el nombre de persones inscrites, l’estat dels materials vinculats al centre d’interès de la trobada, el minut a minut de la trobada pel que fa a rebuda dels joves que participaran a la trobada, presentació del centre d’interès, xerrades, concert i acte central de diumenge.

També van fer un seguiment de la trobada catalana de monitors i monitores del mes de maig. Es van exposar les novetats sobre les localitzacions i del centre d’interès i les activitats previstes. Una informació que s’ampliarà més endavant.

Després, la reunió va centrar-se en aspectes més interns com la nova assignació de tasques al consell directiu després dels canvis produïts a l’AGO del mes de gener i que podeu consultar al web, fer un seguiment de les diferents comissions de les que formen part els membres del consell directiu i la participació i suport a les activitats formatives de Setmana Santa del Moviment com els cursos residencials a La Sala, Monis 360º i els cursos residencials de Mallorca.