Notícies
 Tornar
  • Consulta la teva plaça als cursos residencials!
  • Comparteix a les xarxes socials

Consulta la teva plaça als cursos residencials!

15.02.19

Ja tenim la llista de les persones que podreu viure l’experiència única i irrepetible de participar als cursos residencials de monis i dires de Setmana Santa! Quines passes heu de seguir ara?

El passat 3 de febrer es van tancar el termini per preinscriure’s als cursos de Setmana Santa a la casa de colònies de la Sala. Tal i com estableixen els terminis, avui ja està disponible la llista de persones amb plaça.

Un cop hàgiu rebut un correu assegurant-vos que teniu una plaça assignada caldrà que us matriculeu. Aquest tràmit el podreu fer fins al 28 de febrer. La documentació que heu d’entregar l’haureu de portar a la reunió informativa del proper 13 de març a les 18:30 h a la seu de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés del carrer Santaló 37 de Barcelona.

Els cursos consten d'una fase formativa presencial, prèvia a Setmana Santa, que es farà els dies 6 i 7 d’abril (monitors/es) i 30 i 31 de març i 6 i 7 d’abril (directors/es). La formació residencial serà a la Casa de Colònies la Ruca del 13 al 18 d’abril. Posteriorment, hi ha una tercera fase presencial a Barcelona i una quarta fase lectiva a través d'una aula virtual.