Notícies
 Tornar
  • Participa a les activitats internacionals de la FIMCAP
  • Comparteix a les xarxes socials

Participa a les activitats internacionals de la FIMCAP

08.02.19

T'has plantejat participar aquest any en un projecte internacional? La FIMCAP té programats dos projectes: un a l'abril a Gales i l'altre a Malta i que es realitzarà el mes d'agost. Us animem a participar com a membres de CCCCCE (Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d’Esplai).

Els projectes que proposa la FIMCAP per aquest 2019 són:  

Eastercourse: És una trobada de monitors i monitores a nivell Europeu que es durà a terme del 14 al 21 d’abril a Gales. El tema a treballar durant aquests dies és “Agree o disagree? Skills in intercultural dialogue”. En total hi ha 3 places disponibles i el cost del viatge és de 175€.

Eurocamp: És una trobada de grups d’adolescents i joves europea de 16 a 20 anys. Serà del 3 al 12 d’agost a Malta. Per l’Eurocamp hi ha disponibles 5 adolescents o joves i un monitor/a d’un mateix centre d’esplai.

Si voleu participar en aquestes activitats internacionals i us necessiteu ampliar la informació sobre alguna d’aquesta propostes contacteu amb ambits@peretarres.org