Notícies
 Tornar
  • Tot preparat per a la TrocaJove!

Tot preparat per a la TrocaJove!

01.02.19

Obertes les inscripcions per a la TrocaJove 2019! Fins al 4 de març ja et pots inscriure a la trobada que se celebrarà el proper 16 i 17 de març a Riudoms. Enguany la trobada tindrà com a Centre d’Interès la gestió del temps.

Després de viure un any excepcional, on es va realitzar una única trobada com va ser VÈRTEX en què es va aplegar més de 4.000 persones, es torna al format de dues trobades anuals: la TrocaJove i la Trobada de monis.

La TrocaJove serà el 16 i 17 de març a Riudoms. Aquesta trobada portarà com a lema “Tic-tac, TU!”. Durant el cap de setmana s’han preparat diferents activitats perquè els grups d'adolescents i de joves dels centres federats al Moviment comparteixin un espai de trobada amb altres persones de diferents centres d’esplai de Catalunya i de Mallorca.

El Centre d'Interès versarà sobre la gestió del temps. Per tant, durant dos dies reflexionarem sobre quin ús fem del nostre temps en diferents àmbits com la família, les amistats, l'educació, l'oci entre d'altres. 

Precisament, el dissabte a la tarda hi haurà previstes diferents xerrades per treballar la gestió del temps. Serà important que a l'hora de fer la inscripció s'haurà de seleccionar la que prefereixin.