Notícies
 Tornar
  • Reunió del Consell Directiu post AGO
  • Comparteix a les xarxes socials

Reunió del Consell Directiu post AGO

01.02.19

Un cop acabada l’AGO, el Consell Directiu del MCECC es va reunir al Centre d’Esplai Premià de Mar. Entre els punts a tractar: benvinguda a les noves persones, valoració de l’assemblea, repartiment de tasques i repàs de les reunions fixades per als propers mesos.

Com és habitual, un cop acabada l’AGO, el Consell Directiu es va reunir al Centre d’Esplai Premià de Mar. La reunió va començar amb la presentació i l’acollida a les noves persones que han entrat a formar part del Consell Directiu després de ser escollides en votació a l’assemblea. A més se’ls va explicar el funcionament del Consell Directiu.

El següent punt va ser la ratificació de Xavi Nus com a president del MCECC i l’elecció de Joan Morte com a administrador. També es va convidar a les noves incorporacions a assumir diferents responsabilitats en el sí d’aquest òrgan que s’aniran definint en els propers dies.

Un altre punt va ser revisar el calendari de les properes reunions del Consell Directiu.

Valoració de l'Assemblea

El Consell Directiu també va dedicar una part de la reunió a fer una valoració de l’AGO. Totes les persones van coincidir a fer una valoració molt positiva i, sobretot, agrair l’alta participació dels centres durant el desenvolupament de l’assemblea i el bon funcionament d’aquesta.