Notícies
 Tornar
  • Publicades les aportacions als documents de l'AGO 2019
  • Enllaços interès Document
  • Comparteix a les xarxes socials

Publicades les aportacions als documents de l'AGO 2019

22.01.19

Tal com marca el calendari per l'AGO 2019, el 22 de gener és la data fixada per publicar les esmenes, propostes, dubtes rebudes per part dels centres d’esplai i el posicionament del Consell Directiu.

Des del dia 27 de desembre i fins al dia 17 de gener d’aquest any els centres d’esplai ens heu fet arribar un total de 15 aportacions entre propostes, dubtes i esmenes. El passat dilluns dia 21 de gener el Consell Directiu es va reunir per analitzar-les i donar-hi una resposta.

Podeu consultar aquí el document amb totes les aportacions que es van rebre dins del termini establert i les valoracions que ha fet el Consell Directiu. Aquestes estan organitzades segones les diferents parts del Pla d’Accions. És important que els responsables que vingueu a l’Assemblea General Ordinària del 26 de gener llegiu aquest document per saber què es votarà durant l’AGO.

Recordeu que l’AGO començarà a les 10 h. Us hi esperem!