Notícies
 Tornar
  • Obertes les inscripcions a Monis 360º!

Obertes les inscripcions a Monis 360º!

22.02.19

Últims dies per inscriure's a Monis 360º! Però què és Monis 360º? Formació per guanyar confiança i seguretat com a monis, ampliar recursos per al vostre dia a dia a l'esplai i aprenendre a través de l'intercanvi d'experiència amb altres monis com tu! I tot això a La Ruca! Deixaràs escapar aquesta oportunitat?

Tens el títol de moni i/o de dire però vols seguir-te formant i en format residencial? Ja tenim obertes les inscripcions a Monis 360º! Una formació complementària per donar-vos eines i recursos en el vostre dia a dia a l’esplai! 

Un dels objectius del Moviment és acompanyar-vos en la vostra tasca educativa al centre d’esplai.  Per això i arran de les vostres demandes formatives s’ha creat Monis 360º.

Què és Monis 360º?

És una formació en format residencial amb l’objectiu d’oferir-vos eines i recursos sobre diferents temàtiques i que les pugueu dur a terme al vostre centre d’esplai.

Quina formació s’oferirà?

Les persones que s’inscriguin podran triar entre dues formacions específiques:

  • Eines transversals de l’educació en el lleureaquesta formació se centrarà en el paper de l’educador i el grup com a eines d’intervenció. Com tractar temes tabú, la gestió emocional, diversitat funcional, infància en risc d’exclusió social o prevenció i detecció d’assetjament i bullying seran punts clau d’aquesta formació.
  • Coordinació de grupsestà especialment destinat a monis que encara no formeu part de l'equip directiu però que voleu preparar-vos per assumir tasques de coordinació d'equips. Treballarareu les habilitats socials, de gestió i directives així com les tasques d'acompanyament dels premonis i seguiment de monis.

Quan i on es realitzarà Monis 360º?

El curs de Monis 360º es durà a terme del 13 al 16 d’abril a la casa de colònies la Ruca.

Qui es pot inscriure?

Totes aquelles persones que tinguin el títol de moni. Si ets dire també t’hi pots inscriure!

Quin és l’últim dia per apuntar-se?

Us podreu inscriure fins al 28 de febrer a través d’aquest enllaç. Les places són limitades.