Notícies
 Tornar
  • Ja heu llegit la documentació de l’AGO?

Ja heu llegit la documentació de l’AGO?

11.01.19

S’ha enviat al vostre centre d’esplai per tramesa postal i correu electrònic, tota la documentació per l’AGO del 26 de gener a Premià de Mar. Hi trobareu la memòria, el pla estratègic i el pla d’accions, el calendari de 2019 i l’informe econòmic. 

Com cada any, el Moviment us fa arribar per via postal i electrònica els documents previs que es tractaran a l’Assemblea General Ordinària perquè els pugueu llegir i analitzar abans de l’assemblea. Uns documents que és important que us llegiu perquè, algun d’ells caldrà aprovar-lo a la mateixa assemblea. També els podeu consultar aquí!

Si teniu dubtes els podeu preguntar al vostre promotor o promotora o assistir a al reunió oberta del proper 16 de gener.