Notícies
 Tornar
  • Us desitgem un molt Bon Nadal i un feliç 2019!
  • Comparteix a les xarxes socials

Us desitgem un molt Bon Nadal i un feliç 2019!

21.12.18

En el darrer butlletí de l’any volem desitjar-vos un molt Bon Nadal i un Feliç Any Nou! Que aquests dies els pugueu gaudir amb les persones que us estimeu i us estimen. I si feu activitats durant aquestes dates, que transmeteu l’entusiasme, la màgia i l’alegria que ens acompanyen aquests dies.

Per això, des del Moviment us desitgem que aquest 2019 aconseguim els propòsits que ens fixem aquest any ja siguin personals o per la tasca que dueu a terme cap de setmana rere cap de setmana als vostres centres d’esplai.

Que l’esperit de Nadal us acompanyi a les reunions d’equip, a les planificacions del trimestre, a les activitats i quan comenceu a preparar les activitats d’aquest estiu que tant esperen els infants i joves.

Aquest 2019 al Moviment ens esperen dates clau com l’AGO, la TrocaJove i la Trobada de monis! Però també les formacions, les reunions de zona i territori, CRT... Activitats que construïm tots i totes plegades fent xarxa i, sobretot, fent avançar el Moviment.

De part del Consell Directiu i de l’Equip Tècnic del MCECC, Molt Bon Nadal!