Notícies
 Tornar
  • En marxa el programa Ramon M. Serchs!

En marxa el programa Ramon M. Serchs!

14.12.18

Del 15 al 17 de febrer s’impartirà el Programa Ramon M. Serchs. Una estada que combinarà un espai vivencial, d’intercanvi i de reflexió personal. Per al desenvolupament del programa s’ha comptat amb l’equip de Cristianisme i Justícia. 

El Moviment, dins del recorregut formatiu que us ofereix, ha elaborat el Programa Ramon M. Serchs. Aquest va dirigit a monis i responsables de centres d’esplai que acumulen una trajectòria al Moviment i busquen un espai de reflexió, d’intercanvi per aturar-se i reflexionar sobre el nostre projecte vital i de valors.

Per participar, cal fer la preinscripció i enviar-nos una carta de motivació i interès per formar part d’aquesta experiència. Un cop s’acabi el termini d’inscripcions es crearà el grup i s’assignaran les places al programa. El dimarts 15 de gener és el darrer dia per inscriure’s en aquest enllaç.

Per què “Programa Ramon M. Serchs”?

S’ha escollit aquest nom per retre un petit homenatges a persones rellevants i que han deixat empremta en la seva trajectòria d’una entitat, moviment o corrent com és el cas d’en Ramon M. Serchs a l’esplai.