Notícies
 Tornar
  • Estris 224: Treballem del quotidià!
  • Comparteix a les xarxes socials

Estris 224: Treballem del quotidià!

09.01.19

En breu rebreu a casa el darrer número de l’any de la revista Estris en què hi tractarem el quotidià. Us convidem a reflexionar sobre aquesta eina educativa i les habilitats i aprenentatges que es poden adquirir a través del treball del quotidià en les activitats.

El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les activitats d’educació en el lleure. Colònies i campaments són activitats que requereixen molta preparació i planificació. Però sovint, un dels grans oblidats és el quotidià i s’obvia que és una eina pedagògica amb què es poden adquirir habilitats i nous aprenentatges.

A l’entrevista central conversem amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chackir el Homrani. Parlem dels reptes que té la conselleria sobre la taula durant aquesta legislatura i sobre les menors no acompanyats. Al manual us expliquem com els monitors i monitores sou un referent i com mantenir la distància educativa sobretot amb el grup de grans del centre d’esplai o del cau.

La ruta ens porta a Osona on farem la ruta circular des de Vidrà, passant pel salt del Molí i pujant a Bellmunt. Al racons us presentem a la Yaiza Roman del MCECC.