Notícies
 Tornar
  • Publicada al GESPLAI la resolució del ''Conveni''
  • Comparteix a les xarxes socials

Publicada al GESPLAI la resolució del ''Conveni''

14.12.18

Teniu fins al 15 de gener per presentar la documentació presencialment per justificar la subvenció anual 2018, coneguda com a Conveni. Teniu tota la informació publicada al GESPLAI. 

Des d’avui mateix ja teniu al Gesplai la resolució del Conveni 2018. Com bé sabeu, un cop publicada, s’obre el període de justificació de la subvenció que s’allargarà fins al 15 de gener. D’aquesta manera, els centres d’esplai podeu iniciar els tràmits per realitzar la justificació de la subvenció aportant les factures comprovants de pagaments originals de 2018 en algunes de les seus del MCECC (Barcelona, Lleida, Tarragona o Tortosa). Tot i això, en els propers dies acabarem de penjar al vostre expedient els documents justificatius (certificat, detall del càlcul...).

Si teniu dubtes d’aquest procés recordeu que al Gesplai també trobareu uns documents que us poden servir per resoldre els dubtes que tingueu d’aquest tràmit. A més també podreu contactar amb la vostra promotora o promotor de referència.