Notícies
 Tornar
  • Saps què vam treballar al CRT?
  • Comparteix a les xarxes socials

Saps què vam treballar al CRT?

30.11.18

Dissabte es va celebrar una nova edició del Consell de Responsables Territorials del Moviment al Centre d’esplai Joan Suñol. Una jornada de treball dels responsables de zona i territori però també amb els consiliaris. Us expliquem tot el que es va treballar al CRT.

Al Consell de Responsables Territorials hi van assistir responsables de zona 01 i 06, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 12, 13, 15, 16, del territori de Lleida, Solsona i Mallorca. Durant el matí es va revisar el pla d’accions d’aquest 2018 per analitzar com s’han dut a terme les accions aquest any. A més, també s’han presentat les línies del pla d’accions del Moviment per aquest 2019 i que es farà arribar als centres d’esplai en breu.

Un altre punt que es va desenvolupar va ser la nit de responsables prèvia a l’AGO del 26 de gener de 2019. En grups es van fer propostes formatives per treballar-les. També es van explicar les darreres novetats sobre la TrocaJove i la Trobada de monis d’aquest 2019

Al CRT també hi van assistir els  consiliaris de les zones i territoris. Van treballar en ultimar el manual de celebració de la Fe que sigui adaptable a les trobades generals, a les zones i territoris i als centres d’esplai. També van començar a treballar el decàleg del bon consiliari definint quins valors són necessaris i com es poden dur a terme.