Notícies
 Tornar
 • Vols formar part del Consell Directiu?

Vols formar part del Consell Directiu?

26.11.18

El 26 de gener de 2019 se celebrarà l'AGO del MCECC amb els responsables dels Centres d'Esplai federats de Catalunya, Andorra i Mallorca. A l’Assemblea, es renovaran alguns membres del Consell Directiu. Presenta la teva candidatura.

Com cada any, l’Assemblea General Ordinària del MCECC és un bon moment per a la construcció col·lectiva del Moviment i del projecte compartit. Enguany, les cinc persones que finalitzen el seu mandat a Consell Directiu són:

 • Núria Carrión i Lombarte, finalitza el mandat i mostra la voluntat de ser reelegida.
 • Xavi Nus i Garrell, finalitza mandat i mostra la voluntat de ser reelegit.
 • Marta Arnau i Canyelles, finalitza el mandat i expressa la voluntat de no renovar.
 • Oriol Calaf i Perisé , finalitza el mandat i expressa la voluntat de no renovar.
 • Judit Vilaclara i Verdú, expressa la voluntat de deixar el CD.

Al llarg dels dos mesos que manquen per l'Assemblea, i en el transcurs de la mateixa assemblea, tindreu ocasió d'acomiadar-vos d'aquestes persones que deixen el Consell Directiu.

D'aquesta manera, i segons el que estableix el Reglament de Règim Intern, el Consell Directiu està format per 19 membres electes. Per això, amb la convocatòria de Assemblea General Ordinària de 2019, s'obre un període de presentació de candidatures per a aquelles persones que vulguin formar part d’aquest òrgan del MCECCAtès que hi ha 5 membres als qui se’ls acaba el mandat i 4 places que van quedar desertes en l'assemblea de l'any passat, cal cobrir un total de 9 places disponibles per al Consell Directiu. La votació es durà a terme en el marc de l'Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc el proper 26 de gener

Recordem que els requisits per formar part del Consell Directiu són:

 • Participar o haver participat com a monitor/a en un centre del MCECC.
 • Acreditar 4 anys d'experiència en un mateix centre federat.
 • Ser avalat per la corresponent Zona/Territori del MCECC o per un mínim de 4 centres federats.
 • Edat mínima: 22 anys.
 • Acceptar personalment l'Ideari, els Estatus de la Fundació Pere Tarrés i el Reglament de Règim Intern del MCECC.

Les persones interessades cal que facin arribar la candidatura, els avals i el seu currículum a la Secretaria del MCECC (secretaria.mcecc@peretarres.org) abans del 07 de gener de 2019. Deu dies abans de l'AGO, els centres coneixereu la relació de candidats i candidates i el seu currículum.