Notícies
 Tornar a Notícies
  • El Moviment a l’especial del diari Ara!

El Moviment a l’especial del diari Ara!

23.11.18

Coincidint amb el Dia Universal dels Drets dels Infants, diferents centres d’esplai del Moviment van participar en l’elaboració del diari especial del Diari Ara. La tarda prèvia els centres van visitar la redacció i també van preparar els dibuixos per al diari.

Enguany, per l’elaboració d’aquest número especial, el Diari Ara va comptar amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés i el Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans. Per aquest motiu, infants i joves de cinquè de primària fins a quart d’ESO diferents centres d’esplai van desplaçar-se a la redacció del diari per dibuixar les imatges que acompanyaven a les notícies.

A més, també es van publicar alguns dels dibuixos que els centres d’esplai van enviar prèviament en què dibuixaven com volien que fos la seva ciutat o poble.

Us deixem amb un recull de fotos de la jornada i el vídeo de com va ser la tarda a la redacció del diari.