Notícies
 Tornar a Notícies
  • Tot a punt per al CRT!
  • Comparteix a les xarxes socials

Tot a punt per al CRT!

23.11.18

Dissabte se celebrarà una nova edició del Consell de Responsables Territorials del Moviment. Serà a les 10 hores al centre d’esplai Joan Suñol Durant el matí es repassaran les dates més importants del Moviment com l’Assemblea General Ordinària o les trobades generals del MCECC.

Aquest dissabte serà el segon CRT del curs al Centre d’Esplai Joan Suñol. Un dels primers punts a tractar serà el pla d’accions. Es farà un repàs del pla d’accions d’aquest curs i es presentarà la proposta per al curs següent.

Un altre punt de l’ordre del dia serà la preparació de l’Assemblea General Ordinària i la nit formativa prèvia. Es repassarà els tràmits a seguir i s’explicarà el tema formatiu que es treballarà la nit prèvia a l’AGO.

També s’explicarà les darreres novetats sobre la TrocaJove i la Trobada de Monitors/es d’aquest curs.