Notícies
 Tornar
  • Notifica les activitats de Nadal

Notifica les activitats de Nadal

30.11.18

Arriba el Nadal i ben segur esteu preparant activitats, ja siguin dins o fora de l’esplai. Recordeu que aquestes s’han de notificar aquestes a la Direcció General de Joventut. Ho podeu fer presencialment o telemàticament. 

 

Tal com estableix el nou decret de lleure és obligatori notificar les activitats:

  • Amb pernoctació: quan tenen una durada igual o superior a dues nits consecutives.
  • Sense pernoctació: quan la seva durada sigui igual o superior a 4 dies o més consecutius.

Pel que fa als terminis, s’ha de notificar amb mínim 20 dies d’antelació si es fa per via presencial, i amb 7 dies mínim si es fa per via telemàtica. 

També cal introduir les activitats al GESPLAI, encara que siguin activitats que no requereixen notificació a Joventut.

Com bé sabeu, les activitats que realitzeu poden ser molt útils per a detectar possibles riscos per als infants i joves. Per això, com a referents que sou, us convertiu en una peça clau per a la creació de vincles de confiança, sempre mantenint la distancia educativa, perquè els infants i joves us puguin explicar el seus neguits. Per això us deixem una sèrie de recursos per a la prevenció del maltractament infantil. Aquí hi trobareu informació sobre abusos sexuals, violència entre joves o ciberbullying.

A més recordeu que teniu disponible la guia “Anem preparats 2018" de la Direcció General de Joventut on trobareu consells i recomanacions per a les activitats d’estiu.