Notícies
 Tornar a Notícies
  • Suma’t a l’Escola d’Activistes!
  • Comparteix a les xarxes socials

Suma’t a l’Escola d’Activistes!

16.11.18

Justícia i Pau ha creat l’Escola d’activistes. Un projecte que té com a objectiu ser un punt de trobada de joves que volen passar de la reflexió a l’acció. T’animes? Diumenge 25 de novembre a les 19 hores serà la propera reunió de l’Escola d’Activistes.

Justícia i Pau és una entitat cristiana que actua a Catalunya des de l'any 1968 i que té per finalitat la promoció i defensa dels drets humans de les persones i els pobles, la justícia social, la pau i el desarmament, la solidaritat i la protecció del medi ambient. Seguint amb una de les missions de l’entitat han creat l’Escola d’Activistes, un punt de trobada de joves que estan interessats amb els moviments socials i la transformació social.

Aquest grup farà la primera reunió el proper 25 de novembre a les 19 hores a l'Església de Sant Ramon de Penyafort situada a la Rambla Catalunya 115, Barcelona. Si hi vols formar part només cal que ens escriguis un correu a secretaria.mcecc@peretarres.org